Hamdi Dalan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

WEB https://hamdidalan.meb.k12.tr
Adres : CENGİZ TOPEL MAHALLESİ 1185/20 SOKAK NO7 KONAK İZMİR
VİZYON : Okulumuz orta ve ağır düzeyde otizmli ve zihinsel öğrenme yetersizliği bulunan Lise seviyesinde çocukların Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının eğitimle ilgili hükümleri, 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ve Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliği doğrultusunda eğitim-öğrenim görmelerini sağlamayı ve dezavantajlı gruplarla ilgili toplumda farkındalık yaratmayı görev edinmiştir.
MİSYON : Öğrencilerimizin akademik, duyusal, psikomotor ve tüm gelişim özellikleri açısından eğitilmelerini; günlük hayat içerisinde istisnasız her alanda yer alabilen bağımsız bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve yapılan çalışmalarla örnek gösterilen bir kurum olmayı amaçlamaktayız.
BAŞARILAR :

Saatler : 9:30-14:50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFERLİ
Servis :
Ulaşım : Gümrükten kalkan 44 ve 45 numaralı belediye otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Ayrıca İzmir´ in bir çok bölgesinden kalkan minibüsler de okulumuzun yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Konak İlçe Merkezinde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :